Dentale Partners

Prodental

 

 

 

ICX Implants B.V. is dentale partner van Prodental.
Implantaat constructies op maat. Uitstekende kwaliteit en duidelijke communicatie voor een goede en eerlijke prijs.
Meer info: Prodental

 

 

 

Novadento

ICX Implants B.V. is dentale partner van Novadento. De SinossGraft bot- en weefsel regeneratiematerialen van Novadento zijn een zeer complete serie voor faire prijzen van zeer hoge kwaliteit. De serie bestaat uit synthetisch bot granulaat in diverse uitvoeringen (korrel, kegel en blok), een nano-kristallijne injecteerbare variant, een pericardium membraam en collageen membraam en fleece. Bestellen bij verschillende leveranciers is niet meer nodig, voor al uw regeneratiematerialen kunt u terecht bij ICX Implants.
Meer info: Novadento

 

 

PenguinRFA

ICX Implants B.V. is dentale partner van Integration Diagnostics Sweden AB (IDSAB) onderdeel van het Japanse bedrijf Nakanishi Inc.

De PenguinRFA is het resultaat van meer dan vijftien jaar onderzoek en ontwikkeling door een klein, toegewijd team van tandimplantaatdeskundigen en -ingenieurs. Hun ervaring, expertise en hechte relaties met specialisten over de hele wereld waren van groot belang om een ​​product te creëren dat nieuwe niveaus van klinische mogelijkheden biedt.

Resonantie Frequentie Analyse (RFA) en de meetstandaard Implant Stability Quotient (ISQ) werden geïntroduceerd in de tandheelkundige implantaatindustrie in 2001 en zijn nu gevestigde methoden voor het meten van implantaatstabiliteit en osseointegratie.
In 2015 werd, in antwoord op de behoefte van de tandheelkundige gemeenschap aan een toegankelijk ISQ-meetsysteem, Integration Diagnostics Sweden AB (IDSAB) opgericht.

Het management van het bedrijf bestaat uit dezelfde mensen die het bedrijf Osstell in 1999 hebben opgericht.

Integratie Diagnostiekproducten zijn ontworpen om ongecompliceerd en betaalbaar te zijn, waardoor alle tandartsen die met implantaten werken toegang hebben tot de methode, in het belang van het verbeteren van de patiëntenzorg en de resultaten.
Op 30 november 2018 werd Integration Diagnostics Sweden AB (IDSAB) onderdeel van het Japanse bedrijf Nakanishi Inc.

Eenfasig implanteren wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast. Dit stelt hoge eisen aan het klinische team. Als de omstandigheden niet optimaal zijn, kan een slechte primaire stabiliteit het risico op implantaatfalen vergroten.

De PenguinRFA is een klein en handzaam apparaat dat eenvoudig kan worden toegepast  als onderdeel van het implantaat protocol. De zekerheid dat de geplaatste implantaten voldoende zijn osseogeïntegreerd voordat deze belast worden heeft veel voordelen voor zowel de implantoloog als de patiënt.

Een ander groot voordeel is dat de benodigde MulTipegs™ hergebruikt kunnen worden. De MulTipeg™ is gemaakt van titanium en kan minstens 20 keer gesteriliseerd  worden in de autoclaaf. Er zijn MulTipegs™ beschikbaar voor alle grote implantaatsystemen.

Als het instrument samen met een steriele hoes wordt gebruikt, kan het in een steriele omgeving worden toegepast. Zowel de MulTipeg™ als de MulTipeg Driver zijn autoclaveerbaar.

Volledig opgeladen batterijen in de PenguinRFA bieden meer dan één uur continue metingen. Omdat het instrument normaal slechts voor een korte tijd wordt gebruikt, kunnen vele sessies worden uitgevoerd.

PenguinRFA is een optimaal systeem gemaakt voor clinici door clinici. Dit is goed te merken in het gebruik ervan.

Meer info: PenguinRFA

Osseo_2013
20_Jahre
clean_implant
image001