SinossGraft

SinossGraft, synthetisch calcium fosfaat Bone Graft Materiaal.

SinossGraft: een bifasisch calciumfosfaat botopbouwmateriaal met zeer hoge stabiliteit en twee resorptiefasen voor alle implantologische indicaties, verkrijgbaar als 1mm en 2mm granulaat. Hoge bioactiviteit voor versnelde botopbouw/remodellering. SinossGraft is een innovatieve, veilige, zuivere, betrouwbare en volledig synthetisch bottransplantaat materiaal, in een poreuze matrixvorm vergelijkbaar met die van poreus bot, voor gecontroleerde resorptie.
De homogene samenstelling van 75% hydroxyapatiet (HA) en 25% beta-tricalciumfosfaat (ß-TCP) resulteert in twee minerale fases van bioactiviteit; het ondersteunt de vorming van nieuw vitaal bot en  handhaaft het volume en de mechanische stabiliteit over een lange periode. SinossGraft heeft een poreusiteit van maximaal 80%.

Indicaties: implantologie, parodontologie, kaakchirurgie;
1. sinuslift, 2. randaugmentatie, 3. furcatiedefecten, 4. extractie-alveole, 5. botafwijkingen, 6. intraossale gebreken.

Bestelinformatie: korrelgrootte 0,5-1mm/1-2mm: 0,5 g, 1,0 g, 2,0 g  (elke verpakking bevat één steriele flacon, granulaat).

Prijzen: zie prijslijst Novadento.

SinossGraft 2013 Duits

SinossGraft 2013 Engels

SinossGraft, gebruiksaanwijzing Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans