Novadento

ICX Implants is distributeur  NL van de hoogwaardige dentale bot- en weefselregeneratie materialen van Novadento.

ICX Implants B.V. is dentale partner van Novadento. De SinossGraft bot- en weefsel regeneratiematerialen van Novadento zijn een zeer complete serie voor faire prijzen van zeer hoge kwaliteit. De serie bestaat uit synthetisch bot granulaat in diverse uitvoeringen (korrel, kegel en blok), een nano-kristallijne injecteerbare variant, een pericardium membraam en collageen membraam en fleece. Bestellen bij verschillende leveranciers is niet meer nodig, voor al uw regeneratiematerialen kunt u terecht bij ICX Implants.
Het Duitse bedrijf Novadento is specialist in dentale botgeneratiematerialen en resorbeerbare weefselmaterialen voor het opbouwen van hard en zacht weefsel voor toepassingen in de orale chirurgie, implantologie, parodontologie en kaakchirurgie. De uitgebreide productlijn van Novadento is van zeer hoge kwaliteit, gunstig in prijs en biedt vele mogelijkheden voor betaalbare optimale klinische resultaten en tevreden patiënten.

De producten zijn gecertificeerd volgens het ISO 13485 kwaliteitssysteem, goed gedocumenteerd en door jarenlange klinische ervaring uitvoerig getest.

Voor elke medische tandheelkundige indicatie het juiste botregeneratiemateriaal.

SinossGraft, synthetisch calcium fosfaat botopbouwmateriaal met zeer hoge stabiliteit en twee resorptiefasen voor alle implantologische indicaties, granulaat.

SinossGraft Perio: fijn synthetisch calcium fosfaat botopbouwmateriaal in drie verschillende maten geschikt voor parodontologische augmentatie en de peri-implantitische gevallen, granulaat.

SinossGraf Cone: synthetisch calcium fosfaat botopbouwmateriaal voor een optimale healing na extracties, vaste kegelvorm.

SinossGraft Block: synthetisch calcium fosfaat botopbouwmateriaal in twee maten, blok.

SinossInject: nanokristallijn, injecteerbaar, synthetisch en resorbeerbaar botgeneratiemateriaal te gebruiken bij kleine defecten/wonden of in combinatie met alle gebruikelijke botopbouwmaterialen (bijv. SinossGraft ).

SinossMem: natuurlijk transluzent pericardium collageenmembraam  met een langdurige resorptie (2 - 4 maanden). Dit product heeft een uitstekende hanteerbaarheid, volledig vormbehoud na hydratatie, een grote scheurweerstand en is zeer sterk.

SinossFleece is een resorbeerbare natuurlijke collageenmatrix met een uitzonderlijk hoge porositeit met het zwaartepunt in de socket preservation en ter bescherming van het Schneiderian membraam.

Het perfecte duo voor een Socket preservation: SinossFleece+SinossGraft 0,5 g.

Sinoss producten »

Voor meer informatie kunt u ook terecht op onze Duitse partnersite.

www.novadento.de